1. 0
  2. 1
  3. 2
« »

Envipower går in i ett strategiskt samarbete med Saxlund och Hotab

  • Publicerad i

Pilum ABs dotterbolag Envipower AB har tecknat ett strategiskt samarbetsavtal med Trentions dotterbolag Saxlund International Holding AB och dess dotterbolag kring försäljning, service och underhåll samt drift, montage och installation.

Saxlund, HOTAB och Envipower kommer genom avtalet att kunna erbjuda service och underhåll samt installation över större delar av Sverige och Norge genom de 9 gemensamma kontoren i Kungsbacka, Enköping, Norrköping, Gävle, Sundsvall, Skellefteå, Hagfors, Stockholm och Kristianstad.

- Detta är ett viktigt steg i vår strävan att kunna erbjuda våra kunder en utökad tillgänglighet på deras anläggningar. Vilket för kunden i slutändan betyder minskade ställ- och stilleståndskostnader, säger Stefan Wallerman VD för Saxlund International AB.

- Det här ger Envipower den styrka och stabilitet vi behöver. Samtidigt kommer samarbetet med Saxlund och Hotab att innebära att vi kommer kunna erbjuda våra kunder en ännu bättre och mer heltäckande service, säger Christian Baarlid VD för Envipower AB.

» Strategiskt samarbete

» Läs pressmeddelandet från Trention här

» Läs mer om samarbetet här

Läs mer ...

”Vi skapar hållbara lösningar som minskar påverkan på miljön genom miljöteknik inom rökgasrening och stoftavskiljning på den nordiska marknaden samt Baltikum” Christian Baarlid, VD


» Ladda ner vår bolagspresentation här

Logga in or Registrera