Beachflaggan – en prisvärd reklamprodukt

Beachflaggor är några av de mest prisvärda reklampelare som finns och det är också därför som de ökar i popularitet hela tiden. En flagga brukar hålla mellan ca 4-8 månader men kan vara brukbar ännu längre om den inte står i för stark vind eller får för mycket regn på sig. Flaggorna kommer i vindtåliga material som inte slits i första taget.

När det dock är dags att byta ut dem så kan de med fördel behålla sina fötter och mast. Det är alltså bara själva flaggan som ska förnyas. Vanligtvis är den tryckform som sker idag mycket effektiv och hållbar och det krävs ordentlig snålblåst och många skurar för att flaggan ska gå sönder eller blekna i färg. Dock varar ingenting för evigt och till slut så måste man erkänna för sig själv att den gamla flaggan har sett sina bästa dagar. Då är det bara att trycka upp en ny samling utan att detta blir onödigt dyrt.

Snabba beachflaggor till kampanjer m.m.

När som helst kan man som företagare besluta sig för att starta en kampanj eller bjuda på tillfälliga erbjudanden. Då kan en beachflagga komma väl till pass och som tur är kommer detta moment inte att kosta dig särskilt mycket alls. Stundar en kommande reduktion i butiken eller är det dags för den årliga rean? Erbjuds nya kunder en välkomstkampanj?

En beachflagga kan tryckas upp snabbt och enkelt utan att du och ditt företag måste lägga ned en massa tid på planering. Väljer ni att trycka upp ett större antal sjunker prisnivån ännu mer. Kort sagt så ger dig beachflaggor ordentligt med reklamyta för dina slantar och du skapar således uppmärksamhet både inomhus och utomhus på ett levande sätt. De kan också tryckas upp med dubbelsidigt tryck, vilket gör det ännu mer ekonomiskt. Lätta upp stämningen med en beachflagga!