Beachflaggan – en tydlig vägvisare

En beachflagga är en perfekt vägvisare samtidigt som det är en färgklick som guidar dina kunder och medarbetare i rätt riktning när de är på väg någonstans. En designad beachflagga kan lätt ställas upp med ett stadigt stativ utanför entrén, till kiosken eller butiken samt visa vägen på mässor. Att ha flera flaggor som följer ett spår kan också vara en bra idé i vissa fall. Beachflaggan har många fördelar som reklamverktyg och är ett bra PR-tillbehör för att marknadsföra ditt företag eller organisation. På så vis slår du två flugor i en smäll och kan utnyttja denna snygga vägvisare som en reklampelare på samma gång.

Rama in gatorna med beachflaggor

Numera kan man se olika former av beachflaggor som sprider sig längs med trottoarerna. Den är mycket intressant kostnadsmässigt talat och kan användas i stort sett var som helst. Med en beachflagga blir din butik mer iögonfallande och din utställning drar fler blickar till sig. Med rätt design och ett läckert tryck så sticker du och ditt företag ut från mängden och har betydligt större chans att synas och skaffa er nya målgrupper. Se till att din beachflagga får ett unikt utseende och en design som får pannorna att rynkas och ögonen att stå ut, i positiv bemärkelse naturligtvis. Då ramar de inte bara in gatorna på ett ypperligt sätt utan ger även ditt företag bra med reklam.

Stativ på beachflaggor

En beachflagga kan monteras på olika sätt så att den passar den plats som den ska få. Flaggan måste kunna röra sig med vinden utan att belastas för mycket. Den har alltid en s.k. samlingspunkt så att den kan röra sig som den bör och ofta sitter denna punkt i botten på masten. Denna sitter vanligtvis fast i en behållare. Masten bör helst inte vara i ett fast läge. Flaggan bör kunna rotera runt den egna axeln. Det finns olika tillbehör för olika monteringar beroende på ditt personliga val.