Sätt er egen prägel på beachflaggan

En beachflagga kan säga väldigt mycket, med rätt tryck och rätt budskap. De har många fördelar och sprider lätt och smidigt ditt varumärke samtidigt som det är en billig marknadsföring och en reklamform som kan användas om och om igen. Med lite fantasi och analyser om vad ditt företag behöver så kan du designa din egen beachflagga utifrån dina önskemål. Lek med färg och text och placera din logga på olika tänkbara sätt. Trycket tar upp hela flaggan så att det syns ordentligt, även på avstånd.

Prova olika färger och former

Du kan även välja mellan olika former på flaggan såsom hajfena, rektangulär och triangelformad. Trycket sker med digitala metoder och du kan välja hur många färger som helst utan att det behöver kosta dig ett öre extra. Att designa sin egen beach- eller reklamflagga är en rolig process och resulterar i unika tryck och motiv. Skulle du emellertid behöva lite hjälp på traven så får du självklart hjälp och tips från leverantören.

Du kan också ladda ned olika designmallar från nätet och skaffa dig lite mer inspiration på detta sätt om du skulle vilja. Hur som helst är egen design av en beachflagga något som uppskattas generellt av både kunder och företagen själva så kasta loss din egen kreativitet och ge ditt företag en “marknadsförings-boost” i rätt riktning.

Beachflaggor – en populär reklamprodukt

På grund av det låga priset och den smidiga tillverkningsprocessen som även inkluderar trycket, är en strandflagga eller beachflagga en av de mest populära produkterna vad gäller reklam och marknadsföring. De ger också ett inbjudande intryck där de står som en färgglad punkt i tillvaron och kan användas på mässor, event eller som välkomstprodukt vid en visning eller ett möte. En beachflagga kan användas dagligen i 4-8 månader i allmänhet innan de behöver bytas ut men detta varierar naturligtvis beroende på om de hänger utmed vägarna i snålblåsten eller om de fungerar som en snygg “inkörsport” till ditt kontor.