Välj mellan många modeller på beachflaggor

Den tiden då flaggor kom i en enda modell är förbi. Idag går det att hitta både vanliga flaggor och beachflaggor i allehanda modeller och former samtidigt som du kan välja den storlek som passar just ditt företag.

Några kända och väl använda modeller på just strandflaggor är hajfenan som har fått sitt namn efter den form som liknar en stor fena och även finns i olika modegenrer och böjningar. En annan är den rektangulära formen som i mångt och mycket liknar en vanlig flagga. En vanlig variant är annars “drop flag” som i formen påminner om en vinklad tårdroppe eller vattendroppe. På denna gör man bäst i att placera loggan högst upp mot toppen då det är där som det mesta utrymmet finns.

Du kan även välja en standardmodell med rak eller kurvad nederdel och en böjd eller rak överdel. Som sagt, det finns många varianter som funkar bra.

Olika storlekar

Precis som på klädmärken som ständigt utökar sina storlekar så kommer även beachflaggor i många olika storlekar. De vanligaste är XS-XL men du kan i vissa fall specialbeställa en modell och en storlek helt utefter dina behov. Vilken storlek du än funderar på så bör du välja robusta fötter som gör att flaggan står stadigt på marken. Många tycker även att det är smart att kombinera olika storlekar och sätta upp större flaggor vid exempelvis entrén och låta de mindre modellerna pryda de mindre viktiga platserna. Detta är dock helt en smaksak.

Rätt form till rätt plats

Vilken form du väljer på flaggan har kanske inte bara att göra med vad du tycker ser snyggt ut, det kan även spela en väsentlig roll med tanke på den plats som flaggan har fått. Om vinden blåser hårt så kan en större och mer rektangulär flagga eller en modell i form av en hajfena göra så att budskapet sticker ut tydligare och syns mer. Det gäller således att prova sig fram till rätt val.